Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
1.500₺ Üzeri Ek %10 İndirim
500₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Deneyiminizi daha iyi hale getirmek için çerezleri kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

ANLADIM

Ahşap Temizlik Fırçası Kullanmanın Avantajları

Lindos Naturals - Thursday, February 24, 2022
Image

Ahşap Temizlik Fırçası Kullanmanın Avantajları


Yıkadığımız bulaşıkların daha temiz olması için çeşitli yöntemlere başvuruyoruz. Ancak ne kadar uğraşırsak uğraşalım bazı bulaşıklarda istenilen temizlik düzeyine ulaşamıyoruz. Özellikle bebeklerimizin biberonları ya da çocuklarımızın derin su mataraları gibi hassas ve derin bulaşıklar söz konusu olduğu zaman bir hayli zorlanıyoruz. Ancak ahşap temizlik fırçası ile bu tip temizlenmesi zor kişisel bulaşıkları yıkamak oldukça basit. Eğer siz de hassas bulaşıklarınızı nasıl temizlemeniz gerektiği konusunda şüpheler yaşıyorsanız ahşap temizlik fırçası edinmenin zamanı gelmiş demektir.



Neden Ahşap Temizlik Fırçası?


Derinliği fazla olan hassas bulaşıklar için ahşap temizlik fırçası kullanmayı gerektiren birden fazla etken mevcut.


  • Ahşap, doğal yapısı sayesinde üzerinde mikrop ve bakteri barındırmayan bir yapıya sahiptir.


  • Ahşap temizlik fırçası üzerinde önceki işlemlerden kalan herhangi zararlı maddeyi barındırmaz.


  • Lindos ahşap temizlik fırçası, Hindistan cevizinden yapılan fırça kısımları sayesinde bulaşıkların çizilmesini engeller.


  • Özel günler için kullandığınız bardak, tabak ve diğer mutfak eşyalarını nazik bir şekilde çizik oluşturmadan temizler.


  • Lindos Ahşap temizlik fırçası, tamamen doğal olduğundan hem sizin hem de ailenizin sağlığının korunmasına katkı sağlar. 


Lindos Naturals olarak doğal yaşama verdiğimiz önemin neticesinde ortaya çıkan bu ürün, yalnızca kullanım esnasında değil üretim esnasında da doğaya ve içinde yer alan canlılara herhangi bir zarar vermez. Üstelik atıksız yaşam anlayışıyla da birebir örtüşür. Siz de Lindos ahşap temizlik fırçası ile bulaşıklarınızı temizleyebilir, yeni ve üstün bir temizlik deneyimi yakalayabilirsiniz.


İlginizi çekebilir: Elde bulaşık nasıl yıkanır?


Ahşap Bulaşık Fırçası Kullanımı


Ahşap temizlik fırçası ürünlerinin kullanımı son derece kolay. Fırçayı ahşap sapından tutarak bulaşıkların yüzeyini yavaşça ovalamanız yeterli. Uzun sapı sayesinde biberon temizliğinde ya da su kabı gibi derin ve hijyenik temizliğin son derece önemli olduğu eşyaların içini rahatça temizlemek mümkün. Bu tür kaplar içerisinde fırçayı hafifçe döndürerek iç yüzeylerin de derinlemesine temizliğini sağlayabilirsiniz. İşlem bittikten sonra ahşap fırçanızı asarak kurumasını sağlarsanız fırçanızı uzun yıllar kullanmaya devam edebilirsiniz. Hem doğal hem ekolojik bir temizlik deneyimi için ahşap temizlik fırçasını Lindos doğal bulaşık sabunu ile birlikte kullanmanızı öneririz. Bu sayede bulaşıklarınızı tamamen doğal ve çevreye zarar vermeyecek şekilde yıkamış olursunuz.