Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
1.500₺ Üzeri Ek %10 İndirim
500₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Deneyiminizi daha iyi hale getirmek için çerezleri kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

ANLADIM

Lindos ile Daha Çevreci Mutfaklar

Lindos Naturals - Saturday, July 9, 2022
Image

Lindos ile Daha Çevreci Mutfaklar


Bugünü sağlıklı yaşayabilmek ve gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakabilmek adına çevreye saygı duymak büyük öneme sahip. Bugün atılacak küçük adımlar ile gelecekte büyük kazanımlar elde edebilmek ve miras olarak daha temiz bir çevre bırakabilmek mümkün. Bunun pek çok yolu mevcut. Atıksız mutfak uygulamaları da hem insanı hem de doğayı koruyabilmek adına başvurulması gereken yollardan biri.

Siz de mutfakta kullanacağınız birbirinden farklı Lindos ürünleri ile atıksız mutfak hareketine katılabilir, daha temiz bir doğa için bir adım atabilirsiniz. Lindos’ un atıksız mutfak için hangi çözümleri olduğuna ve mutfakta nasıl bir fark yarattığını gelin birlikte görelim.


Doğal Kabak Lifi: Kısa ömürlü bulaşık süngerleri yerine, dayanıklı yapısı ile uzun süre kullanabileceğiniz ve kullanım ömrü dolduğunda doğada hiçbir atık bırakmayan kabak liflerini tercih edebilirsiniz.


Organik Pamuk Müslin Kurulama Havlusu: Sarı bezler yerine sertifikalı organik kumaştan üretilmiş mutfak havlularını tercih edebilirsiniz. Çok su çeken ve çok hızlı kuruyan kumaşı sayesinde nemli yüzeyleri kurulamak için idealdir. Organik Pamuk Muslin Kurulama ve Mutfak Havlusu ile yeşillikleri buzdolabında daha uzun süre taze tutabilirsiniz. Kimyasal içermez ve hassas bebek cildi için uygundur.


Ahşap Temizlik Fırçası: Plastik temizlik fırçalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz ahşap temizlik fırçaları ile fazladan plastik kullanımının ve sonrasında doğaya plastik atık bırakılmasının önüne geçebilirsiniz.


REFILL Bulaşık Sabunu: Atıksız mutfak trendine yeniden doldurulabilir Refill hem elde hem de makine için özel üretilmiş doğal bulaşık sabunları ile katılabilir, suların kirlenmesini engelleyebilirsiniz.

Balmumu Kumaş: Mutfaklarınızda kullandığınız kısa ömürlü kurulama bezlerini balmumu kumaşlar ile değiştirerek hem daha uzun ömürlü hem de sağlıklı bir tercih yapabilirsiniz.


Kumaş Çay/Kahve Filtresi: Plastik yerine kumaştan yapılmış çay ve kahve filtrelerini kullanarak hem içeceklerinizin plastikle temas etmesini engelleyebilir hem de plastik kullanmayarak doğal yaşamı destekleyebilirsiniz.


Platin Silikon Saklama Kabı: Sıcak ya da soğuk kullanılabilen ve herhangi bir şekilde plastik içermeyen platin silikon saklama kapları ile gıdalarınızı daha sağlıklı bir şekilde saklayabilirsiniz.


Konsantre ve Çok Amaçlı Yüzey Temizleyici: Mutfak yüzeylerini temizlemek için kimyasal içermeyen konsantre yüzey temizleyicileri tercih edebilirsiniz. 1 şişe yüzey temizleyiciden tam olarak 10 şişe kullanım sağlayabilirsiniz.


Bez Çanta: Mutfak alışverişleriniz için plastik poşetler yerine bez çantaları kullanarak da atıksız mutfak düşüncesine uygun hareket edebilirsiniz.


Daha Az Paketli Ürün: Bakliyat ve diğer gıda ürünlerini alırken, daha az poşetli ürün tercih ederek de doğaya katkı sağlayabilirsiniz. Bunun yerine açık ve güvenilir organik ürünlere yönelebilirsiniz.


Cam Pipet: Tek kullanımlık plastik pipetleri cam veya buğday sapı pipetler ile değiştirerek hem ailenizin plastik ile temasını azaltabilir hem de bu pipetlerin doğaya salınımının önüne geçebilirsiniz.

Sadece mutfakta değil hayatının tüm alanında doğal temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri için Lindos online mağazamızı ziyaret edebilirsin.