Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
1.500₺ Üzeri Ek %10 İndirim
500₺ ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Deneyiminizi daha iyi hale getirmek için çerezleri kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

ANLADIM

Mama Sandalyesi Nasıl Temizlenir?

Lindos Naturals - Friday, April 1, 2022
Image

Mama Sandalyesi Nasıl Temizlenir?


Anneler ve babalar bilir, bebeklerin ve küçük çocukların mama saati sona erince “bu mama sandalyesi nasıl temizlenir” sorusu ortaya çıkar. Çünkü keşfeden minikler döke saça yemek yiyip gıdalarla ilgili yepyeni şeyler öğrenirken çok eğlenirler! Kaşığı tutmayı ve ağzına götürmeyi öğrenişi, tabağındaki sebzeleri birer birer mama sehpasına yayıp en sevdiklerini önce yemesi, bir spagettiyle önce uzun uzun oynayıp sonra onu sandalyenin derinliklerinde kaybetmesi… 


Beslenme sonrası bebeğinizin midesinden daha fazla yiyeceği mama sandalyesinde bulursanız canınızı sıkmayın. Siz de onunla birlikte eğlenin çünkü artık bebek sandalyesi nasıl temizlenir sorusunu düşünmenize gerek yok. Sizin için en zararsız içeriklerle mama sandalyesi temizleme tüyoları hazırladık.


Adım Adım Mama Sandalyesi Temizliği


Miniğiniz yemeğini yedi, karnı bir güzel doydu. Şimdi o oyuna ya da uykuya dalarken mama sandalyesi temizliği ile ilgilenebilirsiniz. Çünkü beklemiş mama ve yemek artıkları mama sandalyesinde bir süre sonra bakteri üretmeye başlar. Üstelik kuruduktan sonra bu lekelerle uğraşmak gerçekten çok fazla zaman alan ve uğraştıran bir iş haline gelir. Bebeğinin sağlığını düşünen ebeveynler bu aşamada şu soruları sorar: “Mama sandalyesi neyle silinir? Mama sandalyesi temizleyicisi olarak ne kullanabilirim?” Tüm bu soruların yanıtlarını sizler için derledik. Hazırsanız adım adım mama sandalyesi temizliği nasıl yapılır öğrenelim.



Kırıntıları süpürmekle işe başlayın


Özellikle oturma alanında bulunan kırıntıları elektrikli süpürge yardımı ile süpürün. Islak ve yağlı artıklar varsa bunları kuru bir bezle alın ve silerken yüzeylere yayılmasını engelleyin.


Mama sandalyesi tepsisini doğal bir temizleyici ile silin


Bebeğinizin bir sonraki öğününe hazır olması için mama sandalyesinin tepsisini Lindos Doğal Bulaşık Sabunu kullanarak temizleyebilirsiniz. Lindos Doğal Bulaşık Sabunu tamamen bitkisel kaynaklı biyoçözünür içeriklerden oluşur. Az miktarı bile yağ ve yemek kalıntılarını da kolayca çıkarır. Bebeğinizin biberon ve emzik temizliği için de güvenle kullanabilirsiniz.



Mama sandalyesinin oturma alanını, kayışlarını ve bacaklarını silin


Bebeğiniz yemek yemeyi yeni keşfetmeye başladıysa sadece mama sandalyesinin tepsisini temizlemek yetmez. Mama sandalyesinin oturma alanından kayışlarına kadar birçok yüzey kirlenmişse telaşlanmayın. Bitkisel temizlik ürünleri ile etkili bir yüzey temizliği için Lindos Doğal Yüzey Temizleyici ile mama sandalyesinin tüm alanlarını temizleyebilirsiniz. Bu sayede bebeğinizin dokunduğu her yeri kimyasalsız bir şekilde temizlemiş olursunuz.

İpucu: Mama sandalyesi tepsisinin ve oturma alanının ulaşılması zor noktalarında yemek artığı kalmışsa kürdan ya da kulak çubuğu kullanabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Kimyasalsız temizlik mümkün mü?



Mama sandalyesini kurulayın


Tüm adımlar tamamlandığında mama sandalyesini hemen kullanmanız gerekiyorsa sildiğiniz yerleri kurulamayı unutmayın. Mama sandalyesi neyle silinir diye düşünüyorsanız, size bir önerimiz var: Bunun için GOTS Sertifikalı organik pamuk kullanılarak sürdürülebilir bir şekilde üretilen müslin kurulama bezimizi tercih edebilirsiniz. Böylece bebeğinizi büyütürken onlara sürdürülebilir bir hayat bırakmak için de bir adım atmış olmanın iç huzurunu yaşayabilirsiniz. 


İşte oldu! kendinize günlük, haftalık ve aylık bir temizleme planı oluşturarak mama sandalyesini temizlemek artık sizin için karmaşık bir süreç haline gelmeyecek. Lindos Naturals’ in insana ve doğaya zarar vermeyen, sls, paraben gibi zararlı kimyasallar içermeyen ürünleriyle, miniğiniz bir sonraki öğünde mama sandalyesine oturduğunda içiniz çok rahat olacak!